Zsaluziák

A zsalúzia a modern, elegáns építészet egyre inkább elterjedő külső árnyékolója. Innovatív technológiát ötvöz a jól bevált belső reluxák szerkezetével. A zsalúzia külső alumínium lamellákból áll, melyek belülről forgathatóak és felhúzhatóak. Így biztosítva a mindig optimális fénybeeresztést. Mozgatása lehet hajtókarral, vagy motorosan. Motoros mozgatásra a Somfy, illetve Smart Home motorokat használjuk. 

A zsalúziák összes alkatrésze rendkívül jól tűri a szélsőséges időjárási viszonyokat és a napsütést UV sugarait is. Nagy felületeknél és a kis felületeknél is rendkívül jól működik. A lamellák vezetése történhet sodronnyal, vagy vezetősínekkel. Több típusú lamella van a választékunkban. Megtalálható „C”; „Z”; „S”; „F” típusú lamellák. Ezekből van peremezett, illetve flexi lamella. Különböző mélységben találhatóak meg a lamellák pl.: 65, 80, 90, 100 mm. 

Zsalúziát lehet rendelni vakolható kivitelben is, illetve szúnyoghálóval kombinálva. A zsalúzia alap színe a RAL 7016 antracit, de bármilyen RAL színben, illetve faerezetes színben lehet kérni.
A szépen kivitelezett zsalúzia a homlokzatok dísze lehet.