Aluminium nyílászárók

Az Aliplast világszerte elismert az általuk gyártott alumínium nyílászárók kapcsán. Az Aliplast kifejlesztette a kiválóan hőszigetelő ablakok, ajtók és portálok gyártására a saját rendszerét. A fokozott hőszigetelést a hőszigetelő stégek közé, valamint az üveg köré behúzott kiegészítő betétek alkalmazása teszi lehetővé.

Széles színválaszték jellemzi – lehetőség van RAL színpaletta szerinti festésre. Az alumínium rendszerekbe megtalálhatók a különböző építményekre a különböző profil típusok. Függönyfal rendszerek, Harmonika ajtó rendszerek, Télikert rendszerek, Tűzgátló rendszerek, Toló rendszerek.

A Schüco kínálatában kiváló-, piacvezető minőségű alumínium, acél valamint korszerű, energiahatékony építészet megvalósításához szükséges elemek szerepelnek. A neves márka forgalmazása biztosítja a kiváló minőségű termékválasztékot, mely termékek folyamatos optimalizálásnak, a haladó építészeti trendeknek valamint a mindekori építési előírásoknak felelnek meg.

Az alumínium ablakok, ajtók, függönyfalak, üvegtető, télikertek, árnyékolók, erkélyek, motorok és távirányítási rendszerek műszakilag mindig egységes szerkezeteket jelenthetnek nagy projektekhez és egyedi kivitelezésekhez. A Schüco ezeken felül gyárt füstelvezető és tűzgátló szerkezeteket is, melyeket akár motorral is lehet működtetni.

A katalógusok menüpontban megtalálható több katalógus a különböző alumínium profilrendszerekről.