Rólunk

Ismerjen meg minket!

Cégünk ablak, ajtó és redőny gyártásával, valamint ezek beépítésével szerzett magának hírnevet.

A Pécsi Ablak formációt azzal a céllal alapítottuk, hogy a nyílászárók és árnyékolástechnikai eszközök iránt megnövekedett lakossági és intézményi igényeket. Igyekszünk magasabb szinten teljesíteni Pécsett és Pécs környékén. Legyen szó műanyag ablakról, vagy redőnyről, Ön mindig biztos lehet abban, hogy magas minőségű terméket és szolgáltatást vásárolt.

Minden ami ablak, ajtó és árnyékolástechnika

Nekünk fontos az Ön elégedettsége

Ingyenes felmérés

Mindenekelőtt igyekszünk felmérni vevőink igényeit és szaktanácsadással, tapasztalatainkkal segíteni őket a számukra leginkább megfelelő termékek kiválasztásában. Éppen ezért minden vásárlónkhoz személyesen megyünk el és magunk végezzük a helyszíni felméréseket. Természetesen teljesen ingyen.

A legfontosabb, hogy Ön elégedett legyen

Fontos számunkra, hogy munkánkat a lehető legmagasabb szakmai színvonalon végezzük, mert tudjuk, hogy fejlődésünknek záloga az Önök elégedettsége.

A minőség mindenek előtt

A mennyiségi értékesítéssel szemben a minőségi munkára helyezzük a hangsúlyt. Éppen ezért nem is vállalunk el minden munkát bármi áron. Csak abban az esetben szerződünk, ha biztosak vagyunk benne, hogy a munkát a megbeszéltek szerint, teljes körűen el tudjuk végezni.

Teljes körű tájékoztatás

Ön annál biztosabb lesz a jó döntésben, minél inkább tájékozott. Éppen ezért mi is mindent megteszünk, hogy Ön minél pontosabb információkkal rendelkezzen. Egy ablak csere nem kevés pénzbe kerül. Mi szeretnénk, ha Önök megismernék a lehetőségeket, melyik termék miben tér el a másiktól, milyen előnyökkel és esetleg hátrányokkal jár az adott megoldás az Ön esetében.

Folyamatosan rendelkezésre állunk

Bátran keressen fel minket kérdéseivel, kéréseivel. E-mailen és telefonon is folyamatosan az Önök rendelkezésére állunk. Árajánlatainkat néhány napos határidővel készítjük el. Figyelünk az Ön kényelmére beépítéskor és beszereléskor is. A munkákat olyan időpontban végezzük, mely megfelel Önnek.

Korrekt árajánlat

Minden munkánkat egyedi árajánlat alapján végezzük. Pontos árajánlatot csak a helyszín és minden más befolyásoló körülmény ismeretében tudunk adni. (Kérésre természetesen előzetes árkalkulációt is végzünk, mely díjmentes.)

Partnereink