Szúnyoghálók

A szúnyoghálók alkalmazása szinte nélkülözhetetlen napjainkban, hogy a szúnyogok, rovarok ne jussanak be a házba. A szúnyoghálók anyaaga sűrűn szőtt üvegszálas, műanyag bevonatos szövet, melyet esztétikus szürke színben készítünk. Ezek nagyon jól ellenállnak a szélsőséges időjárási körülményeknek. Több típus található meg a szúnyoghálók körében. 

Cégünk személyre szabottan a legideálisabb és leghasznosabb megoldást kínálja az Ön számára.

Fix keretes szúnyogháló

Ez a fajta szúnyogháló a legegyszerűbb megoldás. Készülhet alumíniumból és műanyagból a szúnyogháló kerete. Az alumínium keret lehet RAL festett vagy fa mintázatú. Olyan ablakokra tervezték, melyeknél nem kell mozgatni a szúnyoghálót. Ez a fajta szúnyogháló kívülről kerül az ablakra és csavarokkal rögzítik ahhoz.

Fix keretes peremes szúnyogháló

Ebben a verzióban, szintén fix kerete van a szúnyoghálónak, viszont rendelkezik fülekkel, amivel könnyedén az ablakhoz rögzíthető. A fülek elfordíthatóak, így nincs szükség csavarozásra. Tetszés szerint bármikor könnyedén el lehet távolítani a szúnyoghálót és vissza is lehet tenni. A szúnyogháló kerete csak is alumíniumból készül. Ez lehet RAL festett vagy fa mintázatú.

Mobil szúnyogháló (tokból kihúzható rugós szúnyogháló függőleges működéssel):

A mobil szúnyogháló, másnéven rolós szúnyogháló a legelterjedtebb mozgatható szúnyogháló. A tokból kézzel lehúzható és alul a rögzítő sínbe akasztható majd szükség esetén könnyedén visszaengedhető. A szúnyogháló tokja és a lefutósínek gyárthatóak műanyagból vagy alumíniumból. Az alumínium szintén lehet RAL festett vagy faerezetes. Az ablakra kívülről szerelhető, vagy ha van redőny, akkor a redőny elé is.

Rolós vízszintes szúnyogháló (tokból kihúzható rugós szúnyogháló vízszintes működéssel):

Főként ajtókra és terasz ajtókra ajánljuk ezt a változatot. Létezik egy tokos, illetve két tokos kivitelben. A két tokos kivitel van egy főszárny és egy mellékszárny. A mellékszárnyat le lehet fixálni, a stulpnak köszönhetően. Előnye, hogy kívülről és belülről is működtethető. A szúnyogháló tokja és a vezetősínek alumíniumból készülnek, melyek lehetnek RAL festettek, illetve faerezetesek

Nyíló szúnyogháló ajtó:

Erkély ajtóra és bejárati ajtóra való szúnyogáló.
A nagyobb stabilitás érdekében széles kerettel és középső vízszintes
merevítéssel gyártjuk. Nagyobb igénybevételű helyeken, vagy ahol
gyerekek vannak, célszerű a szúnyogháló ajtót alsó „rugdosó profillal”
rendelni, mely megakadályozza, hogy a hálót lábbal kiszakításk.
Az ajtó mágnessel vagy csappantyúval záródik.
A szúnyogháló ajtókat alumíniumból készítjük, mely lehet fehér,
bármilyen RAL festettek, illetve faerezetesek.
Rendelhető kétszárnyú változatban is.

Tolóajtós szúnyogháló

Remek megoldás emelő toló, toló-bukó nyílászárókra. Vízszintesen lehet mozgatni sínekben. Lehetőség van 1 ajtós, illetve 2 ajtós változatra is. Nagyobb felületre kitűnő választás, ahol kétszárnyú erkély ajtó van. Előnye, hogy kicsi a helyigénye, a tolópálya hossza többszöröse is lehet az ajtó szélességénél. Igény esetén esztétikai és merevítési szempontból lehet kérni keresztmerevítővel. Szintén alumíniumból készül a kerete, ami lehet bármilyen RAL színű és faerezetes.

Pliszé szúnyogháló ajtó

A prémium szúnyogháló. Főként nagy méretű teraszajtóknál előnyös ez a divatos szúnyogháló. A pliszé szúnyogháló kézzel, vízszintesen mozgatható és bárhol megállítható. Zsínóros vagy görgős kivitellel is rendelhető. További előnye a pliszé szúnyoghálónak, hogy nincs szükség alsó vezetősínre (küszöbre), így nincs botlás, rálépés veszély. A háló elhúzáskor harmonika szerűen oldalra gyűlik. A szerkezeteket alumíniumból készítjük, melyek bármilyen RAL színre színterezhetőek és fa mintázattal is rendelhetőek.