Fa nyílászárók

A fa egyfajta természetességet ad számunkra. A fa sokoldalúságának köszönhetően bármilyen egyedi elképzelést meg tudunk valósítani.

A fa nyílászáró megjelenés és illata különleges érzetet vált ki az emberből, ami jóval személyesebb, mint a műanyag vagy alumínium nyílászáróknál. Magas minősége és ezáltal a hosszú élettartama miatt, remek választás lehet. Általában a magas minőségű borovi, illetve luc fenyőből készítjük termékeinket, de rendelhető akár tölgyfából is. Fa nyílászárónál is széles a paletta színek terén.

Különböző lazúrokkal kezelt fa nyílászárókat tudunk gyártani igény szerint. Lehetőség van különböző íves és műemlék jellegű kialakításra is. Fa nyílászáróból is megtalálható bejárati ajtó, illetve ablak.

Gyártani tudunk különböző profil vastagságú nyílászárókat. 68 mm, 78 mm és 92 mm profilból tudunk fa nyílászárókat gyártani. Lehetőség van 2 rétegű, illetve 3 rétegű
üvegezésre is, de akár különböző hanggátlós és biztonsági üvegeket is tudunk a nyílászárókba rakni. A fa nyílászáróink MACO vasalattal készülnek. Akárcsak a műanyag nyílászáróknál a fánál is elérhető már az alumínium borítással gyártott nyílászárók. Minden fa nyílászáró guttmann vízvetővel van ellátva.